Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, πάτησε γήπεδο ο Λάζαρος

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, πάτησε γήπεδο ο Λάζαρος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έτρεξε για πρώτη φορά στο γήπεδο και έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν στον Ολυμπιακό, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Έλληνας εξτρέμ χειρουργήθηκε για να αποκαταστήσει τη ζημιά και έκτοτε έχει πάρει τον δρόμο μιας μακράς και δύσκολης αποκατάστασης προκειμένου να επιστρέψει και πάλι από τη νέα σεζόν.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έφερε χαμόγελα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς πάτησε γήπεδο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ανεβάζοντας σιγά σιγά ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο στο γήπεδο, με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να έχουν ευχάριστα νέα λίγες μέρες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάζαρος πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή και «τρέχει» για να είναι έτοιμος στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ