«Ο Ανίτα μένει ελεύθερος και υπογράφει στον Παναθηναϊκό»

«Ο Ανίτα μένει ελεύθερος και υπογράφει στον Παναθηναϊκό»

Οι Αγγλοι αποκαλύπτουν συμφωνία του Ανίτα με τη Λιντς για λύση της συνεργασίας τους και επισημαίνουν ότι ο Ολλανδός κόφτης είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να γίνει σε λίγες και με τη… βούλα ο Βέρνον Ανίτα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας footballinsider247.com. Φέρνοντας ουσιαστικά τον Ολλανδό μέσο στην πόρτα των Πράσινων.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, η Λιντς αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον 30χρονο κόφτη την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, γίνεται εκτενής αναφορά στις «προχωρημένες επαφές για τη μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο Παναθηναϊκό, αφού πάρει το πράσινο φως για να βρει νέα ομάδα από τον Μαρσέλο Μπιέλσα».

Οι Αγγλοι επικαλούνται πληροφορίες από διοικητικές πηγές της Λιντς, επισημαίνοντας πως «πιστεύουμε ότι η συμφωνία είναι κοντά στο να επιτευχθεί και ότι ο Ανίτα θα αποχωρήσει από το Ελαντ Ρόουντ παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο».

Ο πολύθεσίτς Ανίτα, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως ακραίος μπακ όσο κα ως αμυντικός μέσος, είχε χαρακτηριστική ως σούπερ μεταγραφή για τη Λιντς το 2017, όταν και είχε υπογράψει συμβόλαιο με τα Παγώνια, ως ελεύθερος από τη Νιουκάστλ. Εντούτοις, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του, με αποτέλεσμα να μην κερδίσει ποτέ θέση βασικού.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Μπιέλσα έστειλε δανεικό στη Βίλεμ τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στη θητεία του στη Λιντς και το Ελαντ Ρόουντ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει ανάγκη έναν παίκτη με την ποιότητα, την εμπειρία και τα προσόντα του Ανίτα. Και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Ενα εγχείρημα διόλου εύκολο, εάν αναλογιστούμε τα οικονομικά μεγέθη, ωστόσο τόσο ο Νταμπίζας όσο και ο Δώνης θεωρούν τον εν λόγω παίκτη «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Και δεν αποκλείεται να γίνει μια μικρή υπέρβαση στο οικονομικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ