Λεπτομέρειες που δείχνουν το κορυφαίο επίπεδο

Λεπτομέρειες που δείχνουν το κορυφαίο επίπεδο

Οι λεπτομέρειες από τον τρόπο που λειτουργεί η Αϊντχόφεν εντυπωσίασαν τους ανθρώπους του Άρη.

Ο αγώνας έγινε, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, η αποστολή επέστρεψε αλλά ακόμη και μετά από πολλές ώρες, ορισμένες λεπτομέρειες στον τρόπο λειτουργίας της Αϊντχόφεν, βρίσκονται ανάμεσα στα θέματα που συζητούσαν οι άνθρωποι του Άρη.

Ένα πρώτο παράδειγμα, είναι οι απαιτήσεις της Ολλανδικής ομάδας από τις εγκαταστάσεις στις οποίες έγινε ο φιλικός αγώνας με τον Άρη. Είχαν δώσει συγκεκριμένες προδιαγραφές για τον αγωνιστικό χώρο, ορίζοντας με ακρίβεια χιλιοστού το ύψος που επιθυμούσαν να έχει ο χλοοτάπητας. Και έτσι έγινε, το γήπεδο ήταν φρεσκοκουρεμένο ακριβώς όπως ζητήθηκε, ενώ όπως συνηθίζεται παντού πια, ποτίστηκε πριν τον αγώνα για να γίνει πιο γρήγορο.

Η Αϊντχόφεν δίνει κάθε χρόνο τουλάχιστον έναν φιλικό αγώνα στην περιοχή που αντιμετώπισε τον Άρη. Το κάνει γιατί το μέρος βρίσκεται μακριά από την έδρα της αλλά στην περιοχή υπάρχουν πολυάριθμοι φίλοι της, στους οποίους θέλει να δώσει την ευκαιρία να τη δουν να αγωνίζεται χωρίς να απαιτηθεί να υποβληθούν σε μεγάλα έξοδα.

Και αν νομίζετε ότι επειδή ήταν φιλικό, τα πράγματα στην επιτήρηση ήταν χαλαρά, γελιέστε. Οι επιτελείς της Αϊντχόφεν ζήτησαν από τους οπαδούς του Άρη «να μην ανάψουν πυρσοί, σας έχουμε δει στο internet», κάτι που έγινε δεκτό με γέλια και χαλαρή διάθεση από τους φίλους του Άρη, ενώ ακόμη και οι Έλληνες απεσταλμένοι, έπρεπε για να διαπιστευτούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά ένα αντίγραφο της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας προς επιβεβαίωση της ιδιότητάς τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ