ΠΑΟΚ : Παίζεται μια θέση στην άμυνα

ΠΑΟΚ : Παίζεται μια θέση στην άμυνα

Ενέα Μιχάι και Δημήτρης Χατζηισαΐας, διεκδικούν μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Οι πέντε κεντρικοί αμυντικοί που υπάρχουν σήμερα μέχρι την Πέμπτη θα γίνουν τέσσερις και θα είναι αυτοί που θα πάνε στο Χορστ της Ολλανδίας.

Την Πέμπτη η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει και πάλι για την Ολλανδία, αυτή την φορά για το Χορστ, για να πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της. Πριν φύγει όμως θα πρέπει να αποφασισθεί ποιοι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Μια από τις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει ο Αμπέλ Φερέιρα είναι η πολυκοσμία που υπάρχει στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Στην ομάδα υπάρχουν οι Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι και Χατζηισαΐας. Κάποιος απ’ αυτούς τους πέντε θα κοπεί και σίγουρα δεν θα είναι οι τρεις πρώτοι.

Η «μάχη» θα δοθεί ανάμεσα στους Χατζηισαΐας και Μιχάι με τον Αλβανό αμυντικό να έχει το προβάδισμα καθώς διαθέτει όλο εκείνο το πακέτο που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα. Μάλιστα για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή είχε πρόσφατα ενδιαφερθεί ομάδα από την Ισπανία, όμως η απάντηση της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ ήταν αρνητική.

Αυτό μεταφράζεται πως στο Δικέφαλο ο Μιχάι θα παραμείνει στο ρόστερ και αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Όσον αφορά τον Χατζηισαΐα είναι πολύ πιθανών να παραχωρηθεί και φέτος δανεικός ή να πουληθεί αν υπάρξει κάποια πρόταση από ομάδα κυρίως του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ