«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ναΐμ Σλίτι»

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ναΐμ Σλίτι»

Ο Ναΐμ Σλίτι αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, με την περίπτωση του Τυνήσιου όμως να απασχολεί και άλλες ομάδες.

Ο Ναΐμ Σλίτι φαίνεται πως είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, όπως τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Γαλλία που τονίζουν το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» για τον Τυνήσιο μέσο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe» ο 26χρονος παίκτης φέρεται να απασχολεί έντονα τους «ασπρόμαυρους», τονίζουν όμως πως δεν είναι μόνος του σε αυτό αφού ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο από την Τουρκία, όσο και από την Σαουδική Αραβία, επισημαίνοντας ωστόσο ότι μόνο Αλ Ετιφάκ έχει καταθέσει πρόταση στην Ντιζόν όπου ανήκει ο παίκτης,

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ:

«Ο Ναΐμ Σλίτι βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι στα ραντάρ πολλών ομάδων. Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, οι Τούρκοι της Γαλατάσαραϊ και οι Σαουδάραβες της Αλ Ετιφάκ ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση στην Ντιζόν, ύψους 2,7 εκ. Ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ