Κοντά σε Κασάδο η Λαμία

Κοντά σε Κασάδο η Λαμία

Πρόταση στον πρώην μπακ της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο φαίνεται πως έχει καταθέσει η Λαμία, με την απάντηση του Ισπανού να αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Στη Λαμία συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πλέον φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί στην αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Μετά την υπόθεση του 32χρονου Πορτογάλου πρώην στόπερ των Άρη και Πλατανιά, Βάσκο Φερνάντες, η ομάδα από τη Φθιώτιδα κινεί τις διαδικασίες και για την απόκτηση του Ισπανού πρώην μπακ της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο.

Η περίπτωση του 30χρονου είναι ιδιαίτερα αρεστή στους ιθύνοντες των «κυανόλευκων», καθώς ο έμπειρος άσος αναμένεται να αποτελέσει ένα πολυεργαλείο που μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ αλλά και εκείνη του στόπερ.

Μάλιστα, η Λαμία έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τον Κασάδο, ενώ φέρεται να του έχει καταθέσει μια τρομερή πρόταση, η οποία αναμένεται να αποδειχθεί πολύ… κερδοφόρα για να απορριφθεί.

Για την ώρα, στο σύλλογο υπάρχει αισιοδοξία σχετικά με την περίπτωση του Ισπανού, ο οποίος πρόκειται να δώσει την οριστική του απάντηση εντός της άλλης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ