ΑΕΚ: Μηνύματα ότι… κιτρινίζουν Βέρντε – Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Μηνύματα ότι… κιτρινίζουν Βέρντε – Ολιβέιρα

Μεγάλη αισιοδοξία στην ΑΕΚ για τις μεταγραφές των Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί δίνει τα δύο τελευταία της φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Συνολικά θα έχει δώσει τέσσερα και επιστρέφει στην Ελλάδα, δίχως όμως να έχει κοντά της τον βασικό ακραίο επιθετικό και τον βασικό σέντερ φορ.

Για την επίθεση ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι αυτή την στιγμή η Νο1 επιλογή και φαβορί καθώς η Νόριτς έχει εκφραστεί θετικά στην πρόταση του 1 εκατομμύριο ευρώ από τον Δικέφαλο, ενώ και ο 27χρονος φορ δεν έχει βρει περισσότερα από το 1 εκατομμύριο ευρώ και κάτι που του προσφέρει ετησίως η Ενωση. Η ελληνική ομάδα του έχει δώσει λίγο ακόμη χρόνο και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα απαντήσει και αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή δεν αποκλείεται να είναι στην Αθήνα για υπογραφές.

Από το μέτωπο Βέρντε η ΑΕΚ θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση της Ρόμα και του Τζανλούκα Πετράτσι με τους μάνατζερ του Ιταλού θα αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει αρχικά συμφωνία και με την ομάδα και τον παίκτη.

Για τον Βέρντε έχουν προταθεί 750.000 ευρώ ετησίως μέχρι και το 2022 κάτι για το οποίο έχει δώσει το «ΟΚ» ο Ιταλός, ενώ οι Ρωμαίοι απάντησαν θετικά στην πρόταση αγοράς 1 εκατ.ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%. Πάντως, δεν αποκλείεται η ιταλική ομάδα αν δει την πλευρά του παίκτη να μην κάνει… πίσω, να μειώσει το ποσοστό της και να δώσει ένα κομμάτι από την συμφωνία στους μάνατζερ του. Και εδώ αν πάει καλά το ραντεβού της Δευτέρας, τότε ο Ιταλός θα έρθει άμεσα στην χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ