Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Σένκεφελντ!

Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Σένκεφελντ!

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό αμυντικό, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μέλμπουρν Σίτι.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης φετινής του προσθήκης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Το «Τριφύλλι» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό αμυντικό, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μέλμπουρν Σίτι.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» Νίκος Νταμπίζας, έχει ακόμα ένα όνομα στόπερ στην μεταγραφική του λίστα και σε περίπτωση που δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις, τότε θα δώσει το «οκ» ώστε ο 27χρονος να ντυθεί στα πράσινα και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Σένκεφελντ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φέγενορντ το 2009, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Το 2012 μεταγράφηκε στην Χέρακλες με την οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια μετρώντας 65 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από το 2015 έως το 2017 έπαιξε στην Τσβόλε, όπου αγωνίστηκε σε 34 ματς συνολικά. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Μέλμπουρν Σίτι της Αυστραλίας, εκεί όπου πήρε τη φανέλα βασικού… σπίτι του, καθώς την διετία 2017-2019 πήρε μέρος σε 55 αγώνες.

Πέραν από την θέση των στόπερ, ο Σένκεφελντ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, δίνοντας έτσι επιπλέον λύσεις στον προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ