ΑΕΚ : Έκλεισε ο Ολιβέιρα, προχωράει και του Βέρντε

ΑΕΚ : Έκλεισε ο Ολιβέιρα, προχωράει και του Βέρντε

Έτοιμη να ολοκληρώσει διπλό «μπαμ» είναι η ΑΕΚ, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και για τον Ντανιέλε Βέρντε.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για διπλό μεταγραφικό χτύπημα, κλείνοντας δύο μεγάλες «τρύπες» για τη νέα χρονιά. Η Ένωση λοιπόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οι κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει με τον Πορτογάλο επιθετικό για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει συμφωνία και με την Νόριτς για την παραχώρηση του παίκτη.

Πλέον οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και ο Πορτογάλος φορ δεν αποκλείεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στην Αθήνα μετά την επιστροφή από την Πολωνία, την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Ολιβέιρα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης.

Πέρα όμως από την περίπτωση του Ολιβέιρα, στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται και η περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε. Ο παίκτης έχει ραντεβού με τη διοίκηση της Ρόμα τη Δευτέρα (15/7), στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα σχετικά με τη μετακίνηση του Ιταλού εξτρέμ στην Ένωση. Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα ολοκληρωθεί το deal και ότι και ο Ιταλός εξτρέμ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανήκει στην ομάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα για να επιτευχθεί συμφωνία και για τον Βέρντε, η ΑΕΚ θα πρέπει να αγοράσει τον παίκτη για 1 εκατ. ευρώ με τους «τζιαλορόσι» να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%. Πάντως η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από ένα διπλό «μπαμ» που θα την ανεβάσει επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ