«Θα έπρεπε να είχε έρθει παίκτης στο κέντρο του ΠΑΟΚ»

«Θα έπρεπε να είχε έρθει παίκτης στο κέντρο του ΠΑΟΚ»

Την ανάγκη για ενίσχυση της μεσαία γραμμή του Δικέφαλου εντόπισε και ο Γιώργος Κούτσης.

Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή με τουλάχιστον άλλον έναν παίκτη υψηλού επιπέδου. Αυτό σημείωσε και ο Γιώργος Κούτσης μιλώντας στο «Metropolis 95,5».

Αρχικά είπε: «Θα έπρεπε να είχε έρθει ο παίκτης στο κέντρο του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι θα πρέπει να βολευτεί με κάποιες λύσεις εκ των έσω γιατί δεν θα είναι απλό να βρεί παίκτη που να μπορεί να ταιριάξει στα οικονομικά και αγωνιστικά κριτήρια.

Πρέπει να ετοιμαστεί με ότι έχει στο ρόστερ της και θα της κάνει και καλό. Αν έρθει ένας παίκτης καινιούργιος τότε ο προπονητής θα μπει σε δίλημμα, να τον χρησιμοποιήσω ή όχι, θα αντιληφθεί το τι γίνεται στην ομάδα;».

Για τον πρώτο μεγάλο στόχο της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League είπε: «Ο προπονητής και οι συνεργάτες του πρέπει να μελετήσουν την ομάδα πολλές ώρες για να αντιληφθούν τι σημαίνει ΠΑΟΚ αλλά και το μέγεθος του στόχου που θα δώσει άλλη οντότητα, πρέπει να πέσουν με τα μούτρα στην δουλεία και να είναι προσεκτικοί.

Υπάρχει ένα σύνολο με καλούς παίκτες καθώς επίσης δυναμική και δίψα για διάκριση σε έναν στόχο που προσπαθεί να πετύχει εδώ και χρόνια, όπως είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ