Παναθηναϊκός : Σημαντική η απόσταση με Ζαχίντ

Παναθηναϊκός : Σημαντική η απόσταση με Ζαχίντ

Νεότερες πληροφορίες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρουν ότι η προσφορά στον ΑΠΟΕΛ είναι κάτω από τα μισά χρήματα του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι έχει φτάσει στις 300.000 ευρώ για τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Οι πράσινοι από τη στιγμή που ο 25χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός, αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, φέρονταν να έχουν ανέβει στο συγκεκριμένο ποσό και ζητούσαν από τον κυπριακό σύλλογο να καλύψει το υπόλοιπο μέρος των αποδοχών του Ζαχίντ για τη νέα σεζόν που κυμαίνονται περίπου στις 450.000 ευρώ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει δεχθεί και ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει τον παίκτη να πιέσει και να χειριστεί το θέμα. Δεν θα περιμένει, όμως, για πολύ.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, προέκυψαν νέες πληροφορίες, που θέλουν την απόσταση να είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι νομίζαμε. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν ότι η πρόταση που έχουν καταθέσει στον ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό είναι λίγο κάτω κι από τις 200.000 ευρώ και υπενθύμισαν ότι το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να ξεφύγουν.

Γίνεται, αντιληπτό ότι πρόκειται για μία σημαντική απόσταση και δεν είναι εύκολο μ’ αυτά τα δεδομένα να βρεθεί λύση. Φυσικά, όσο περνάει ο καιρός, δεν αποκλείεται να υπάρξει θετικής εξέλιξη, αφού ο Ζαχίντ δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, αλλά είναι άγνωστο και πόσο καιρό θα τον περιμένει ο Παναθηναϊκός.

*Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε περίπου στις 13.00 στο Ντίσελντορφ (με μισή ώρα καθυστέρηση) κι από εκεί οδικώς μεταφέρεται στο Όστερμπεκ, όπου το απόγευμα θα γίνει προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ