«Η Άρσεναλ κυνηγάει την περίπτωση Παπέ Αμπού Σισέ»

«Η Άρσεναλ κυνηγάει την περίπτωση Παπέ Αμπού Σισέ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Νησί, οι Κανονιέρηδες ενδιαφέρονται για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού Παπέ Αμπού Σισέ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 90min.com, η Άρσεναλ βρίσκεται σε αναζήτηση δύο στόπερ στην παρούσα μεταγραφική περίοδο και έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον διεθνή Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο τεχνικός των Κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι, θέλει να ενισχύει την γραμμή άμυνας,  αφού είδε την ομάδα του να αδυνατεί να καταλάβει τη θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, δεχόμενη 51 γκολ στην πορεία της προς την πέμπτη θέση της Premier League.

Οι Κανονιέρδηδες έχουν παρακολουθήσει τον νεαρό αμυντικό της Σεντ Ετιέν Γουίλιαμ Σαλιμπά για αρκετές εβδομάδες, αλλά η απόκτησή του προσκρούει πάνω στο ενδιαφέρον των ανταγωνιστών τους, με την Τότεναμ να έχει καταθέσει προσφορά αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη.

Όμως η Άρσεναλ έχει και back up plan.

Το οποίο ακούει στο όνομα Παπέ Αμπού Σισέ. Ο 23χρονος άσος είναι στο ραντάρ του συλλόγου μετά από εκτεταμένο… scouting την περασμένη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου πιστεύει ότι με μια προσφορά ύψους 10 εκατ. στον Ολυμπιακό θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το deal.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος παίζει στην Ελλάδα τις τελευταίες 2 σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά παρά την σχετική απειρία του στο υψηλότερο επίπεδο, πιστεύεται ότι έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης/ βελτίωσης και η ομάδα scouting της Άρσεναλ θεωρεί πως αν αποφασίσει το μέλλον του να βρίσκεται στο Emirates θα γίνει ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Σισέ θα προσέφερε σταθερότητα στα μετόπισθεν της Άρσεναλ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο αρχηγός της ομάδας, Λοράν Κοσιελνί, αρνήθηκε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη εβδομάδα, όπου διεξάγεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον του Μουστάφι. Ο Ρομπ Χόλντινγκ αναρρώνει από τη ρήξη πρόσθιου σταυροειδούς συνδέσμου και δεν αναμένεται να είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Νιουκάστλ στις 11 Αυγούστου και κάπως έτσι η Άρσεναλ έχει… ξεμείνει από λύσεις.

Ο Σισέ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 50 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό (έχει σκοράρει και 6 τέρματα) μετά την μεταγραφή του από την Αζαξιό πριν από δύο χρόνια, βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλγερία στο τελικό της διοργάνωσης στις 19 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ