Στο Ρέντη ο Καμαρά, έπιασε δουλειά και ετοιμάζεται για την Πλζεν

Στο Ρέντη ο Καμαρά, έπιασε δουλειά και ετοιμάζεται για την Πλζεν

Σε πολύ καλή κατάσταση, γυμνασμένος, μπήκε ατομικά, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια με τους Τσέχους.

Ο Μαντί Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γουινέας και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 22χρονος μέσος έλαβε μέρος στο Κόπα Αφρικα και βοήθησε την Γουινέα να φτάσει μέχρι τη φάση των «16», όπου τελικά γνώρισε την ήττα από την Αλγερία. Μετά τον αποκλεισμό ο «ερυθρόλευκος» χαφ πήρε το δρόμο της επιστροφής και σήμερα το πρωί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Αφρικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

«Είναι ένας παίκτης που δεν έχει σταματήσει καθόλου οπότε θα είναι σε φουλ φόρμα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το φιλικό των Πειραιωτών με την Ντιναμό Κιέβου και η κατάσταση του Καμαρά επιβεβαιώνει απόλυτα τα λεγόμενά του. Ο Μαντί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι γυμνασμένος και έχει αποκτήσει ρυθμό από την προετοιμασία που έκανε με την εθνική ομάδα της Γουινέας και φυσικά από τα παιχνίδια που έδωσε στο Κόπα Αφρικα.

Ο άσος του Ολυμπιακού άλλωστε είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία που πραγματοποίησε μέχρι τη φάση των «16». Ο νεαρός άσος πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής και είναι απόλυτα έτοιμος για τις μεγάλες μάχες που θα δώσουν οι Πειραιώτες στα προκριματικά του Champions League, γεγονός που χαροποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε στη σημερινή προπόνηση από τον Αφρικανό μέσο και τον υπολογίζει κανονικά για το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην Τσεχία.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον Καμαρά, στο Κόπα Αφρικα αγωνίζονται επίσης οι Παπέ Αμπόυ Σισέ και Γιασίν Μεριά, με τη Σενεγάλη να έχει προκριθεί στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλγερία (19/7), ενώ η Τυνησία θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό απέναντι στην Νιγηρία (17/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ