Γαλανόπουλος: «Παίρνουμε συνεχώς νέες πληροφορίες, μου αρέσει το νέο πλάνο»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για την προετοιμασία και την αλλαγή στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ επί Καρντόσο

Γαλανόπουλος: «Παίρνουμε συνεχώς νέες πληροφορίες, μου αρέσει το νέο πλάνο» | to10.gr

Το πώς κυλάει η προετοιμασία, το πώς τη βιώνει ο ίδιος και πως είδε το ματς της ΑΕΚ με τη Μακάμπι Νετάνια μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος στο Novasports.

Αναλυτικά είπε ο νεαρός Ελληνας διεθνής αμυντικός μέσος μετά το φιλικό:

«Είναι αναμενόμενο ότι παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Μας λείπει η ένταση. Είναι λογικό τώρα, γιατί τα πόδια είναι βαριά. Το σημαντικό είναι να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής.

Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολλά πράγματα. Εχουμε νέες πληροφορίες συνεχώς. Συναντάμε κάποιες δυσκολίες σε κάποια φιλικά, όμως γι’ αυτά είναι τα παιχνίδια τώρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετική η προετοιμασία φέτος, εντελώς από την περσινή. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί εμείς έχουμε την κατοχή, εμείς τη μπάλα στα πόδια μας. Μαθαίνουμε πότε ρισκάρεις και πότε όχι».

Για την καλοκαιρινή προσωπική του προετοιμασία που έκανε: «Είναι κάτι που το κάνω για την προσωπική μου εξέλιξη. Ο,τι κάνω, το κάνω γι’ αυτό. Το θέμα είναι τι κάνω στην ομάδα. Αν δεν τα πάω καλά στην ομάδα, δεν έχει σημασία τι κάνω ατομικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο