Στέλνουν Μπούσκαν στον Ολυμπιακό οι Ουκρανοί (pic)

Στέλνουν Μπούσκαν στον Ολυμπιακό οι Ουκρανοί (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 25χρονου πορτιέρο της Ντιναμό Κιέβου, Γκεόργκε Μπούσκαν.

Τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου, Γκεόργκε Μπούσκαν, στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Ουκρανοί, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να εμφανίζουν τους Πειραιώτες πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου πορτιέρο!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ένα… τιτίβισμα, το οποίο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον γκολκίπερ της ουκρανικής ομάδας. Βέβαια, η ίδια ανάρτηση τόνιζε ότι πρόσφατα η Ντιναμό Κιέβου είχε αρνηθεί πρόταση που είχε δεχθεί από την Ρίο Αβε.

Ο Γκεόργκε Μπούσκαν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είναι γέννημα θρέμμα της Ντιναμό Κιέβου. Ο 25χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα.

Με την πρώτη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου έχει αγωνιστεί συνολικά σε 21 αγώνες και σε 10 παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπούσκαν έπαιξε σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και δέχτηκε πέντε γκολ, ενώ σε τέσσερις αναμετρήσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ουκρανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ