ΑΕΚ : Έρχεται στην Αθήνα ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Έρχεται στην Αθήνα ο Ολιβέιρα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης. Η Ένωση έχει συμφωνήσει τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη Νόριτς και πλέον φαίνεται πως είναι απλά θέμα χρόνου να υπάρξει επίσημο deal.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μάλιστα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Η μεταγραφή έχει δρομολογηθεί, με τον Ολιβέιρα να τα έχει βρει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και απομένουν μερικές λεπτομέρειες και ανταλλαγή κάποιων εγγράφων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νόριτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολιβέιρα ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ και η Ένωση περιμένει την άφιξη του για να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ