«Χτυπάει» Μπενζιά ο Ολυμπιακός

«Χτυπάει» Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά από τη Λιλ, με τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό να φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Φορτούνη.

O σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη φαίνεται ότι αλλάζει κάπως τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν πλέον στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα με ικανότητα στη δημιουργία. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Γιασίν Μπενζιά που ακούστηκε για την ομάδα του Μαρτίνς και βρίσκεται στη λίστα για αντί-Φορτούνης.

Σύμφωνα με την Equipe μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επαφή με τη Λιλ για τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, ώστε να δουν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Όπως αναφέρει σήμερα ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Μπενζιά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μπενζιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φενέρμπαχτσε από τη Λιλ την περασμένη σεζόν, και ο Ολυμπιακός επιθυμεί κι αυτός τον δανεισμό του. Η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει τον 25χρονο με 1 εκατ. ευρώ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ