«Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Ματέο Γκαρσία»

«Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Ματέο Γκαρσία»

Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να είπε «όχι» σε πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα από τις Κανάριες Νήσους.

Ο Ματέο Γκαρσία πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού την περασμένη σεζόν από τη Λας Πάλμας.

Ωστόσο μόλις ολοκληρώθηκε η χρονιά επέστρεψε στην ισπανική ομάδα. Οι κίτρινοι θέλουν να τον πάρουν πίσω πάλι, όμως δύσκολα θα τα καταφέρουν, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο γύρω από το όνομα του.

Μάλιστα ένα δημοσίευμα της Provincia, της μεγαλύτερης εφημερίδας των Κανάριων Νήσων μιλάει για πρόταση του ΠΑΟΚ στον παίκτη με αρκετά καλούς όρους, που όμως την απέρριψε ο Αργεντινός εξτρέμ.

Ο Ματέο Γκαρσία φαίνεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να μην θέλει να πάει στον Δικέφαλο του βορρά, με τον Άρη να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και να παραμονεύει για να τον κάνει δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Αργεντινό εξτρέμ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το MLS, όπως η DC United, ενώ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης εμπλέκονται συνεχώς. Στο δημοσίευμα τέλος αναφέρει ότι η Λας Πάλμας ενημέρωσε τον Ματέο Γκαρσία πως δεν υπολογίζεται και του είχε ζητήσει να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ