«Θέλει δανεικό τον Μίκι Τζόνστον ο ΠΑΟΚ»

«Θέλει δανεικό τον Μίκι Τζόνστον ο ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σέλτικ για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ.

Το όνομα του Μίκι Τζόνστον επαναφέρουν στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο οι Σκωτσέζοι, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σέλτικ για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, γράφουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του νεαρού άσου, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής. Πέρσι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα της Σέλτικ, έχοντας απολογισμό 5 γκολ και 1 ασίστ σε 1.063 λεπτά συμμετοχής.

Ο 20χρονος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται ακόμα και η Τσέλσι, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση προς την πλευρά της σκωτσέζικης ομάδας!

Φέτος, ο Τζόνστον έπαιξε ως βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Σέλτικ απέναντι στην Σαράγιεβο για τα προκριματικά του Champions League και μάλιστα ήταν εξαιρετικός.  Ο νεαρός σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει εκτός έδρας με 3-1.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=J-DgtaYiBK8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ