Ολυμπιακός : Φουλάρει για πρωταθλητής χειμώνα

Ολυμπιακός : Φουλάρει για πρωταθλητής χειμώνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ το μεσημέρι της Κυριακής και με νίκη θα είναι ο πρωταθλητής χειμώνα. Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα και τα όσα είπε στους ερυθρόλευκους για την αυριανή αναμέτρηση

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα. Αν οι πειραιώτες πάρουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, τότε ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής χειμώνα, φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και αν τα καταφέρει τότε θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας κάνει πράξη (και μάλιστα νωρίτερα) αυτό που είχε πει ο Λεμονής. Ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Ιανουάριο.

Τελικά ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να είναι μόνος πρώτος αύριο το απόγευμα, πριν μπει ο Γενάρης κι αυτό είναι ένα σημαντικό κέρδος για την ομάδα του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με την προπόνηση στου Ρέντη την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση, με τον Τάκη Λεμονή να μην φανερώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο προπονητής των πρωταθλητών ετοιμάζει δύο τουλάχιστον αλλαγές, σε σύγκριση με το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

Το πιθανότερο σχήμα

Σε ότι αφορά την αρχική εντεκάδα στο αυριανό ματς με τον ΠΑΣ, όλα δείχνουν ότι θα είναι η ακόλουθη. Γκολκίπερ θα είναι ο Προτό και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής θα παίξει ο Ελαμπντελαουί.

Σε ότι έχει να κάνει με το κέντρο άμυνας των πρωταθλητών, ο Σισέ θα είναι στην αρχική εντεκάδα ενώ Μποτία και Ένγκελς έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αριστερό μπακ θα είναι ο Κούτρης.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ρομαό και δίπλα στον Τογκολέζο θα είναι μάλλον ο Οτζίτζα. Ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου ενώ στα δύο άκρα θα είναι ο Μάριν με τον Μπεν. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Λεμονής μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ζητώντας από τους ερυθρόλευκους να είναι συγκεντρωμένοι. «Να είμαστε προσεκτικοί και να μπούμε δυνατά στο ματς. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ξέρετε πολύ καλά πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο» ήταν τα λόγια του 57χρονου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ