Μαρινάκης: «Η Νότιγχαμ ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ»

Μαρινάκης: «Η Νότιγχαμ ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στο BBC και έθεσε ως στόχο την επιστροφή της βρετανικής ομάδας στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολουθεί από κοντά το θρυλικό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό, με το BBC να βρίσκεται στην Αθήνα για τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο θρύλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν την έναρξη τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στο βρετανικό κανάλι. Το αφεντικό των δύο συλλόγων ανέλυσε το πλάνο του για την Νότιγχαμ και έθεσε ως στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

«Έχουμε ένα πλάνο μακράς διάρκειας και με βάση αυτό το πλάνο θέλουμε να επαναφέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η Νότιγχαμ ανήκει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο BBC.

Η άνοδο των Ρεντς στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ο μεγάλος στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δουλεύει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του για να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει με βάση την τεράστια ιστορία της: στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ