Ντεμαράζ ο Παναθηναϊκός: Έκλεισε και ο Ζαχίντ

Ντεμαράζ ο Παναθηναϊκός: Έκλεισε και ο Ζαχίντ

Μετά τον Δημήτρη Κολοβό, ο Παναθηναϊκός αγγίζει πλέον και τον Γκαΐας Ζαχίντ. Για οριστική συμφωνία κάνουν λόγο πληροφορίες από την Κύπρο.

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν η αρχή και ο Παναθηναϊκός… φουλάρει τις μεταγραφικές του μηχανές και αγγίζει πλέον και τον Γκαΐας Ζαχίντ. Τον παίκτη που από την αρχή του καλοκαιριού ήταν στην κορυφή της λίστας του Δώνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Κύπρο, τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο θέμα του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού ήταν ραγδαίες, με τον παίκτη να πιέζει τον ΑΠΟΕΛ και τους Κύπριους να… ενδίδουν και να δίνουν την οριστική τους απάντηση η οποία είναι θετική.

Εδώ και πολλές μέρες έχουμε αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός, σε ένα παιχνίδι τακτικής, άφησε τον παίκτη να κάνει… παιχνίδι και έβγαλε μάλιστα προς τα έξω πως στρέφεται σε άλλες επιλογές. Ωστόσο ο Ζαχίντ παρέμενε στην κορυφή της λίστας και εκτός απροόπτου όλα δείχνουν πως θα υπάρχει… happy end.

Ο Ζαχίντ από την πρώτη στιγμή έδειξε πως στο μυαλό του είναι ο Παναθηναϊκός, αφού έχει πειστεί από την επαφή του με τον Γιώργο Δώνη πως αξίζει να ακολουθήσει το πρότζεκτ των πράσινων. Επιπλέον, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως εδώ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ που δεν τον υπολογίζει.

Εδώ και μέρες to10.gr έχει ενημερώσει για τη θετική έκβαση που παίρνει η υπόθεση του Ζαχίντ, με τις πληροφορίες να λένε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μια ανάσα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας και τον παίκτη να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να πετάξει για Ολλανδία.

Επί της ουσίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του 10.gr, απομένουν μονάχα κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί και επίσημα μια σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ