Κούτρης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» (vid)

Κούτρης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» (vid)

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση επί της Νότιγχαμ (3-0) ο Λεονάρντο Κούτρης, που ζήτησε από τον κόσμο να είναι και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας και έδειξε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας ενόψει των αναμετρήσεων με την Βικτόρια Πλζεν. Ο Λεονάρντο Κούτρης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει και φέτος δυναμικό παρών.

Αναλυτικά όσα σχολίασε στο One Channel:

«Σήμερα έκλεισε η προετοιμασία μας. Δείξαμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορούσαμε. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο για τη βοήθειά του. Θεωρώ πως χάρηκε το παιχνίδι όπως εμείς. Ήταν απαιτητική η προετοιμασία. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Τα παιδιά που ήρθαν είναι εξαιρετικοί. Δείξαμε πανέτοιμοι.

Ο κόσμος είναι από πέρσι μαζί μας. Απολάμβανε το ποδόσφαιρο, παρότι δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο. Όμως ο κόσμος έδειξε πως μας πιστεύει. Τον χρειαζόμαστε και τον έχουμε ανάγκη. Να είναι ο 12ος παίκτης μας και να μας δίνει δύναμη. Ελπίζω να επιστρέψουμε στα τρόπαια»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ