Μπράνκο: «Η ομάδα λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά»

Μπράνκο: «Η ομάδα λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά»

Στην ανάγκη για ενίσχυση χωρίς πάντως να παρθούν βιαστικές κινήσεις στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Μετά τις ερωταπαντήσεις ανάμεσα σε δημοσιογράφους και Αμπέλ Φερέιρα, τον λόγο πάλι πήρε για λίγο ο Μάριο Μπράνκο για να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος για την αποχώρηση του Ρουμάνου, ωστόσο, στην πράξη ο Δικέφαλος λειτούργησε υποδειγματικά και άκρως επαγγελματικά και μέσα σε 72 ώρες είχε νέο προπονητή.

Καταλαβαίνω τον κόσμο, ωστόσο, εμείς βρισκόμαστε εδώ για να πάρουμε ορθές αποφάσεις. Ξέρουμε ότι παίζουμε αρκετά κοντά στα προκριματικά αλλά είναι αρχικά δικιά μας υποχρέωση να αξιολογήσει το ρόστερ, να αποφασίσει ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται για να ανεβάσει την ομάδα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν σε 28 μέρες αλλά δεν τελειώνουν τότε, η μεταγραφική περίοδος πηγαίνει μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δεν είναι μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, αλλά υπάρχουν κάποια όρια, κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Ο προπονητής έχει αποφασίσει τι χρειάζεται αλλά η αγορά είναι αρκετά άγρια, δεν υπάρχει κάποια ισορροπία σε αυτό και μερικές φορές είναι δύσκολο να φέρεις τον παίκτη που θέλεις και τη στιγμή που θέλεις…»

«Χρειαζόμαστε παίκτη στη μεσαία γραμμή και αριστερό μπακ»

«Αν επιστρέψουμε πίσω τον χρόνο, στον τελικό του ΟΑΚΑ, από την βασική 11άδα που έπαιξε, οι εννέα παίκτες βρίσκονται εδώ. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε παίκτες σε νευραλγικό τομέα όσον αφορά τον σχηματισμό και το γνωρίζουμε αυτό.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι ειδικός για να δεις το ρόστερ της ομάδας, και μόνο μαθηματικά, όλοι καταλαβαίνουν ότι χρειαζόμαστε παίκτη στη μεσαία γραμμή και πίσω αριστερά.

Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε την ομάδα κλεισμένη, κάτι που δεν ήταν καλό γιατί μέχρι 31 Αυγούστου διαρκεί η μεταγραφική περίοδος και να μην ξεχνάμε ότι θέλουμε παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα, το να φέρουμε παίκτες που έχουν την ίδια ποιότητα δεν είναι λογικό.

Ο σύλλογος έκανε μια μεγάλη επένδυση σε έναν κόουτς που ξέρει να δουλεύει με νέους παίκτες. Οπότε πρώτα πρέπει να κάνουμε μια αξιολόγηση στα ενδότερα και να δούμε αν είναι αρκετό να φτάσουμε στο πρώτο στόχο.

Ξέρουμε ότι παίζουμε σε 20 μέρες, αλλά δεν αποφασίζει μόνο κάποιος για το ποιος θα έρθει, είναι μεγάλη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά τμήματα, την διοίκηση, τον προπονητή, το οικονομικό τμήμα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά υπάρχει, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι έχουμε μια καλή βάση από την περσινή σεζόν…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ