Γαβαλάς: «Μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων…» (pic)

Γαβαλάς: «Μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων…» (pic)

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, για τη χθεσινή θρυλική βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στο χθεσινό φιλικό των Πειραιωτών με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πριν την έναρξη του θρυλικού φιλικού με τη βρετανική ομάδα, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Φορτούνη.

Ένα βίντεο που έκανε τον διεθνή μεσοεπιθετικό να κλάψει, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει, δείχνοντάς του τον αγάπη του. Μια βραδιά, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γαβαλάς το μεσημέρι της Τετάρτης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία που δείχνιε τον Κώστα Φορτούνη να αποχωρεί βουρκωμένος από τον αγωνιστικό χώρο του Γ. Καραϊσκάκης και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα.

«Το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα. Οι ισχυροί δεσμοί εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο σεβασμός. Η αγάπη. Η αλληλεγγύη. Η ασφάλεια. Η πίστη. Το πάθος. Η εργατικότητα. Το όραμα. Τα εφόδιά μας, λίγο πριν από την αφετηρία. Στο τέλος της προετοιμασίας, το ματς με την Νότιγχαμ. Μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων…».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ