ΑΕΛ: «Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την μη ύπαρξη του Λάμπρου στους πίνακες διαιτησίας»

ΑΕΛ: «Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την μη ύπαρξη του Λάμπρου στους πίνακες διαιτησίας»

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ εξέφρασε την ικανοποίηση της για την μη ύπαρξη του διαιτητή Λάμπρου στους πίνακες διαιτητών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω ανακοίνωση της, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την μη ύπαρξη του διαιτητή Γεωργίου Λάμπρου στον πίνακα τον διαιτητών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής Λάμπρου Γεώργιος, ο διαιτητής που στο περσινό παιχνίδι της ομάδας μας στην Ξάνθη έκανε την χειρότερη διαιτησία όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι πλέον στους πίνακες διαιτητών της Super League.

Όπως θα θυμούνται όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, όλοι οι Έλληνες ιδιοκτήτες ομάδων, όλοι οι Έλληνες παράγοντες, όλοι οι Έλληνες διαιτητές και όλοι οι Έλληνες βοηθοί διαιτητών, σε εκείνο το παιχνίδι ο ανεκδιήγητος ποδοσφαιρικά Λάμπρου, εκτός των ακραίων διαιτητικά λαθών και αφού άφησε την ομάδα μας με 9 παίκτες με ανύπαρκτες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, στο τέλος έδωσε και πέναλτι εις βάρος μας 5 μέτρα έξω από την περιοχή, λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, διότι ήθελε κατά την κρίση μας σε εκείνο τον αγώνα να κερδίσει η Ξάνθη.

Όπως θα θυμούνται όλοι, ο γνωστός Γιάννης Παπαδόπουλος προσπάθησε <<να φορτώσει>> αυτή την διαιτησία εις βάρος μας στον Ιβάν Σαββίδη, κάτι το οποίο κατήγγειλε αμέσως ο κ. Κούγιας.

Για εκείνη την διαιτησία ο κ. Κούγιας έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα και, αν είναι δυνατόν, η υπό τον κ. Ασπρογέρακα Επιτροπή της Ε.Π.Ο., μετά την δίωξη του γνωστού Λαίνη, τιμώρησε τον κ. Κούγια με το πρωτοφανές ποσό των 30.000,00€, γιατί δήθεν ο κ. Κούγιας δυσφήμησε το ποδόσφαιρο με τις δηλώσεις του για τον Λάμπρου, παρά το ότι σύσσωμος ο Ελληνικός τύπος, αλλά και ο τύπος του εξωτερικού, είχαν προβάλλει <<τα διαιτητικά εγκλήματα>> του Λάμπρου σε εκείνο τον αγώνα και η απόφαση εκκρεμεί στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και περιμένουμε την απόφαση της»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ