ΠΑΟΚ: Η ενίσχυση στον άξονα περνάει από την Σαρδηνία

ΠΑΟΚ: Η ενίσχυση στον άξονα περνάει από την Σαρδηνία

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Κάλιαρι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η διοίκηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσει τον Φιλίπ Μπράνταριτς που αποτελεί και επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα.

Στροφή στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Σαρδηνία έχει κάνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση χαφ. Μετά τις τρελές απαιτήσεις της Μπράγκα για τον Παλίνια (ο Δικέφαλος τα είχε βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ), αποφασίσθηκε οι Ασπρόμαυροι να αφήσουν την μεγαλύτερη μεταγραφική αγορά στην Ευρώπη, Πορτογαλία και να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που γνωρίζει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ δυνατά το όνομα του Φιλίπ Μπράνταριτς. Ο 27χρονος Κροάτης μέσος της Κάλιαρι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας της Σαρδηνίας στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που γνωρίζει τον Μπράνταριτς έδωσε την συγκατάθεση του προκειμένου οι Ασπρόμαυροι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε κρούση στην Κάλιαρι για την απόκτησή του, όμως οι απαιτήσεις των Ιταλών ήταν υπερβολικές. Ο Μάριο Μπράνκο όμως πίεσε καταστάσεις και όπως λέγεται στην γειτονική χώρα κατάφερε να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της Κάλιαρι. Η υπόθεση δείχνει να είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται το επόμενο 24ωρο να υπάρξουν εξελίξεις. Το θετικό στην υπόθεση είναι πως ο Κροάτης μέσος θέλει να έρθει στην Τούμπα.

Ο Φιλίπ Μπράνταριτς, πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια, μετρώντας και δυο ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 236 συμμετοχές με 17 γκολ και 22 ασίστ. Επίσης έχει χριστεί 6 φορές διεθνής με την Κροατία, παίζοντας μάλιστα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ