Μαρινάκης: «Οριό μας ο ουρανός» (vid)

Μαρινάκης: «Οριό μας ο ουρανός» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέλυσε το πλάνο του για τη βρετανική ομάδα και έθεσε ως στόχο την επιστροφή στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (16/07) αντιμετώπισε την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα θρυλικό φιλικό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, αλλά και όσους είδαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, που παρακολούθησε από κοντά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. O ηγέτης του Ολυμπιακού, αλλά και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης, μίλησε στο BBC και ανέλυσε το πλάνο του για την βρετανική ομάδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο μεγάλος στόχος της Νότιγχαμ είναι η άνοδος στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο της ανοικοδόμησης του ιστορικού City Ground, αλλά και στα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της βρετανικής ομάδας.

«Να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε. Ο ουρανός είναι το όριο. Ο,τι έκανα στη ζωή μου, δεν ήρθε εύκολα, αλλά ό, τι και αν κάναμε μέχρι τώρα καταφέραμε να είμαστε πρωταθλητές, στις επιχειρήσεις μας, στον Πειραιά και στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό, γιατί να μην το επαναλάβουμε αυτό και με την Νότιγχαμ;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή, θα το κάνουμε. Θέλουμε έναν προπονητή που δίνει την πρόσθετη δύναμη στην ομάδα. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με μικρά πράγματα και να πούμε ότι δεν έχει σημασία, θα παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Όχι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε αυτόν τον αγώνα και να κερδίσουμε. Αυτό θέλω να κάνω».

Η βελτίωση και πρόοδος είναι ο στόχος μας. Δεν είναι εύκολο, δεν θέλω να υποσχεθώ πράγματα, θέλω να παραδώσω πράγματα, πρέπει να βάλουμε κάποιους καλούς παίκτες για να γεμίσουμε τα κενά και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θέλουμε να πράξουμε όσα θέλουμε, βήμα προς βήμα, να βελτιώσουμε την υποδομή, να ανοικοδομήσουμε το City Ground – το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Όλοι ανυπομονούν να χτίσουμε ένα νέο στάδιο.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τις προπονητικές εγκαταστάσεις και, φυσικά, να βελτιώσουμε την ομάδα ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε. Ο ουρανός είναι το όριο. Ό,τι έκανα στη ζωή μου, δεν ήρθε εύκολα, αλλά ό, τι και αν κάναμε μέχρι τώρα καταφέραμε να είμαστε πρωταθλητές, στις επιχειρήσεις μας, στον Πειραιά και στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό, γιατί να μην το επαναλάβουμε αυτό και με την Νότιγχαμ;

Έχω πάθος σε ό,τι και αν κάνω. Το βλέπετε γύρω σας, μπορείτε να το δείτε στον Πειραιά. Και αυτό θέλω να πετύχω και στην Νότιγχαμ».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ