Αρης: Κοντά στα 6.000 τα διαρκείας

Αρης: Κοντά στα 6.000 τα διαρκείας

Περισσότεροι από 5.800 οπαδοί του Αρη έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο «Κ. Βικελίδης».

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Αρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον κόσμο να στέκεται δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίζει έμπρακτα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.800 οπαδοί έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο «Κ. Βικελίδης». Τις επόμενες ημέρες το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Σάββα Παντελίδη, των παικτών, αλλά και της διοίκησης του Αρη.

Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι μαζί, κόσμος και παίκτες, θα παλέψουν για να οδηγήσουν τον Αρη σε νέες επιτυχίες. Πρώτος και μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση επί της ΑΕΛ Λεμεσού, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα για τα προκριματικά του Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης ο Αρης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο «Κ. Βικελίδης», σε ένα φιλικό που αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ