Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Μπράνταριτς

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Μπράνταριτς

Ο Δικέφαλος παλεύει να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις της Κάλιαρι, οι οποίες είναι πλέον κάτω από τα 7 εκ. ευρώ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα διάλεξε τον Φίλιπ Μπράνταριτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ και η ομάδα τα έχει βρει σε όλα μαζί του για να τον αποκτήσει.

Ίσως να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις ακόμη και στη διάρκεια της μέρας, καθώς ο Δικέφαλος παλεύει να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις της Κάλιαρι όπου ανήκει, οι οποίες είναι πλέον κάτω από τα 7 εκ. ευρώ.

Οι Ιταλοί είχαν αποκτήσει τον Κροάτη έναντι 5 εκ. ευρώ από τη Ριέκα τον περασμένο Ιανουάριο και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ρίξει σε εκείνα τα επίπεδα το ποσό που θα πληρώσει ή ακόμη και πιο κάτω αν καταστεί δυνατό.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος ύψους 1,86 γεννήθηκε στις 11/1/1992 στο Σπλιτ. Αναδείχθηκε από τα φυτώρια της Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά δεν καθιερώθηκε εκεί αρχικά. Σε ηλικία 19 ετών πήγε δανεικός στην Πρίμορατς (ομάδα της Γ’ κατηγορίας) για δύο χρόνια. Το 2013 κέρδισε θέση στο ρόστερ της Χάιντουκ (48 αγώνες, 3 γκολ, 5 ασίστ) και μετά από 1,5 χρόνο η Ριέκα τον αγόρασε έναντι 600.000 ευρώ. Εκεί μέτρησε 132 επίσημα ματς με 8 γκολ και 15 ασίστ και κατέκτησε το νταμπλ του 2017.

Η Κάλιαρι τον πήρε δανεικό το καλοκαίρι του 2018 και τελικά πλήρωσε 5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει 6 μήνες αργότερα. Στην Ιταλία μέτρησε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο με δύο ασίστ έχοντας καλή παρουσία.

Έως τώρα έχει και 6 συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ