Μάρκοβιτς: «Θέλω πρωτάθλημα και ομίλους Champions League» (vid)

Μάρκοβιτς: «Θέλω πρωτάθλημα και ομίλους Champions League» (vid)

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τους στόχους του με τους ερυθρόλευκους, αλλά και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη.

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τη χαρά του που θα φοράει τα «ερυθρόλευκα».

Ο νεαρός Σέρβος στόπερ που αποκτήθηκε από την Παρτιζάν τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ έθεσε και τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα, αλλά και να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι περίφημα, θέλω να τα καταφέρω. Ελπίζω να βελτιώνω διαρκώς τις ικανότητές μου για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Φυσικά ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη και να αισθανθώ εκεί την υπέροχη ατμόσφαιρα. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε στο Champions League».

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Μάρκοβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ