Λαμία: Θέλει δανεικό τον Μπάμπη

Λαμία: Θέλει δανεικό τον Μπάμπη

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ δεν υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα αγωνιστική σεζόν και η ομάδα της Φθιώτιδας επιθυμεί τον δανεισμό του 19χρονου μέσου.

Την περίπτωση του 19χρονου μέσου της ΑΕΚ, Πάρη Μπάμπη, εξετάζει η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επιθυμεί τον δανεισμό του νεαρού άσου της Ενωσης, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του 19χρονου χαφ, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής.  Γι’ αυτό και έχει αποφασιστεί να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, προκειμένου να βελτιωθεί, να αποκτήσει ρυθμό και να γίνει καλύτερος μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Η Λαμία έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Υπάρχουν ακόμα αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας, ωστόσο, βασίζεται στις πολύ καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους Κιτρινόμαυρους, μετά τον δανεισμό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου για δύο σερί σεζόν και οι άνθρωποι θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα προσθέσουν στο δυναμικό της ομάδας τον Πάρη Μπάμπη.

Ο νεαρός το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου, αγωνιζόμενος σε 9 παιχνίδια και καταγράφοντας 367 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ λήγει το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ