«Η Αρσεναλ ετοιμάζει πρόταση με 10 εκατ. λίρες για τον Σισέ»

«Η Αρσεναλ ετοιμάζει πρόταση με 10 εκατ. λίρες για τον Σισέ»

Οι Κανονιέρηδες παραμένουν στο «κόλπο» της απόκτησης του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τη «Sun» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση 10 εκατ. λιρών.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για τον Παπέ Αμπού Σισέ και την Αρσεναλ, με τη «Sun» να αναφέρει ότι η λονδρέζικη ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει στον Ολυμπιακό 10 εκατ. λίρες για να κάνει δικό της τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι Κανονιέρηδες ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό, με το όνομα του Αφρικανού αμυντικού του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα. Ο Σισέ, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζει ο Ουνάι Εμερι για το κέντρο της άμυνας, με τον Ισπανό να έχει ξεχωρίσει επίσης την περίπτωση του Γουίλιαμ Σαλίμπα της Σεντ Ετιέν.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τα όσα γράφει η «Sun» σε σημερινό της δημοσίευμα, η Αρσεναλ ετοιμάζεται να καταθέσει στους Πειραιώτες πρόταση ύψους 10 εκατ. λιρών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο Νησί γράφουν για την Αρσεναλ και τον Σενεγαλέζο, με το όνομά του να «παίζει» συνεχώς στο ρεπορτάζ των Κανονιέρηδων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σισέ βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στην Αίγυπτο, όπου λαμβάνει μέρος στο Κόπα Αφρικα. Μάλιστα, η Σενεγάλη βρίσκεται στον τελικό, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ