Άρης – Ατρόμητος 2-1

Άρης – Ατρόμητος 2-1

Ένας βελτιωμένος σε σχέση με την Ολλανδία Άρης, επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μία εβδομάδα πριν τα προκριματικά παιχνίδια των δύο ομάδων για το Europa League.

Ένας βελτιωμένος σε σχέση με την Ολλανδία Άρης, επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μία εβδομάδα πριν τα προκριματικά παιχνίδια των δύο ομάδων για το Europa League. Λίγα πράγματα από τον Ατρόμητο στον αγώνα, που έδειξε ότι ακόμα… ψάχνεται.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν αναμφίβολα εκείνος που είχε το πάνω χέρι. Μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά τον αντίπαλό του και, έχοντας την κατοχή της μπάλας, επιχείρησε να απειλήσει έστω και με μακρινά σουτ τις περισσότερες φορές, με κύριους εκφραστές τους Φετφατζίδη και Ντιγκινί.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε αυτογκόλ του Γούτα. Ο Ντιγκινί έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά προς τον Ιντέγε και ο Έλληνας αμυντικός στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Προβληματική η εμφάνιση του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος που δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κουέστα σε κανένα σημείο. Πέραν αυτού, η ομάδα του Περιστερίου αδυνατούσε να κρατήσει και να κυκλοφορήσει τη μπάλα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στα πρώτα 45′.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αρκετά πιο αργός από το πρώτο ημίχρονο, με αμφότερες τις δύο ομάδες να κατεβάζουν… ταχύτητα. Ο Άρης διατηρούσε εύκολα το υπέρ του προβάδισμα, ωστόσο δεν έπαιζε το ίδιο δυνατά. Αυτό ευνόησε τον Ατρόμητο ο οποίος πήρε μέτρα στο γήπεδο και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Αναστασίου βελτίωσε την εικόνα του.

Το 2ο τέρμα των «κίτρινων» σημείωσε ο Μπράουν Ιντέγιε στο 67ο λεπτό. Ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον Φετφατζίδη εντός περιοχής, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και από κει ο Νιγηριανός έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 3 λεπτά αργότερα, όταν ο Μανούσος έπειτα από πολύ ωραία κάθετη του Ενισκουλού και με άψογο πλασέ «κρέμασε» τον Κουέστα για το 2-1.

Δίχως κάποια άλλη αξιόλογη φάση κύλησαν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε πολλές αλλαγές και τον ρυθμό να πέφτει αισθητά.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (56΄Σάσα), Ντιγκινί, Ιντέγε (67′ Ντουάρτε), Τόνσο (77′ Κωνσταντινίδης), Σούντγκρεν, Ματίγια (85′ Μπακούτσης), Φετφατζίδης (67′ Μαρτίνες), Βέλεθ (77′ Σόουζα), Κόρχουτ (85′ Τσαγκαλίδης), Ρόουζ (77′ Δεληζήσης).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (78′ Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (76′ Γαρουφαλιάς), Χαρίσης (76′ Νάτσος), Ουμπίντες (54΄Ν΄Σικουλού), Ουγκράι (54΄Ρόσα), Μανούσος (78′ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (54΄Κορτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ