Παίρνει Πορτογάλο εξτρέμ η Ξάνθη (vid)

Παίρνει Πορτογάλο εξτρέμ η Ξάνθη (vid)

Ο 25χρονος εξτρέμ Φάμπιο Στούργκεον έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Ακρίτες – To who is who του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ξάνθης.

Ετοιμη να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή είναι η Ξάνθη, με την ακριτική ομάδα να φέρνει στην Ελλάδα τον Πορτογάλο μέσο Φάμπιο Στούργκεον.

Ο 25χρονος αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικός γραμμής. Πέρσι μάλιστα σε κάποια ματς έπαιξε και ως 10άρι στην Φεϊρένσε, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 28 συμμετοχές.

Ο Φάμπιο Στούργκεον έχει γεννηθεί στο Αλμάντα της Πορτογαλίας και έχει ύψος 1.83 μ., ενώ είναι διεθνής με τις Κ20 και Κ21 της πατρίδας του. Πέρσι, όπως προαναφέραμε, έπαιξε σε 28 παιχνίδια με τη φανέλα της Φεϊρένσε, έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ σε 2.468 λεπτά. Ο Ιβηρας χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες (124 συμμετοχές, 9 γκολ) και στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκιμαράες (2017-2018), με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε39 παιχνίδια (3 ασίστ).

Ο Στούργκεον αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ακρίτες. Την Κυριακή θα ανακοινωθεί και θα ακολουθεί με την υπόλοιπη αποστολή για την Βουλγαρία, όπου η Ξάνθη θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Δείτε τον να σκοράρει απέναντι στην Μπενφίκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ