Στέλνουν Ζέρσον Καμπράλ στον Παναθηναϊκό

Στέλνουν Ζέρσον Καμπράλ στον Παναθηναϊκό

Στη Βουλγαρία υποστηρίζουν ότι οι «πράσινοι» δίνουν διετές συμβόλαιο στον 28χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά έχει ολλανδική υπηκοότητα.

Τον Ζέρσον Καμπράλ φέρεται να έχει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για 28χρονο (γεννήθηκε στις 3/1/91) αριστεροπόδαρο εξτρέμ με ύψος 1.77.

Ο Καμπράλ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στη Βουλγαρία με τη Λέφσκι Σόφιας κι έμεινε ελεύθερος. Στη Βουλγαρία, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να έχουν υπάρξει προχωρημένες επαφές για διετή συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι τον Καμπράλ εκπροσωπεί το ίδιο γραφείο που έχει και τον 28χρονο Ολλανδό στόπερ Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είναι πρώτη επιλογή του «τριφυλλιού» για την άμυνα.

Ο Καμπράλ τα δύο χρόνια στη Λέφσκι είχε 55 ματς με 12 γκολ και 7 ασίστ, ενώ έχει περάσει κι από τη Φέγενορντ. Με την ομάδα του Ρότερνταμ, μάλιστα, έχει αγωνιστεί 57φορές, έχει σημειώσει 8 γκολ κι έχει δώσει 12 ασίστ. Έχει παίξει επίσης στις Τβέντε (39 ματς με 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ), Σπάρτα Ρότερνταμ (14 αγώνες, 0 γκολ, 3 ασίστ), Βίλεμ (18 ματς, 2 γκολ), Ντεν Χααγκ (16 ματς, 1 ασίστ), Μπαστιά (8 ματς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ