ΑΕΚ : «Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα» ανέφερε ο Δημάτος

ΑΕΚ : «Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα» ανέφερε ο Δημάτος

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτησή του στο facebook, έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα λέγοντας πως η πορεία πρέπει να κριθεί ως σύνολο και όχι από ένα αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Δημάτος πήρε θέση για τα όσα ακούγονται για την Ένωση μετά το 0-0 που έφερε με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ίσως στοιχίσει και την πρώτη θέση στην ομάδα στο τέλος του πρώτου γύρου και τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«Και φυσικά δεν πρόκειται να τα ισοπεδώσουμε όλα, μετά από ένα άτυχο 0-0 των 15 τελικών εκ των οποίων οι 7-8 ήταν κλασικές ευκαιρίες! Υπάρχει και η ατυχία στο ποδόσφαιρο.

Ούτε μπορεί κανείς να διαγράψει τη μέχρι σήμερα εξαιρετική παρουσία αυτών των παιδιών με 28 (!!!) αγώνες μέσα σε λίγο περισσότερο από τέσσερις μήνες! Ούτε μπορεί κανείς να διαγράψει την ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας μας σε τρεις διοργανώσεις. Ούτε να παραγνωρίσει το ότι έχει παλέψει κόντρα στην ατυχία με συνεχείς απουσίες και κυριότερους τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς των δυο αρχηγών μας.

Όλα αυτά τα κρατάμε μαζί με τα οποία λάθη έχουν γίνει και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά! Με το κεφάλι πάντα ψηλά! Και με απόλυτη υπερηφάνεια για όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα! Και για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν!

Το ταξίδι θα είναι υπέροχο μέχρι το τέλος και θα είμαστε όλοι μαζί»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ