Δώνης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς»

Δώνης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπέρσχοτ με 2-1 και τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν κακή εμφάνιση και πολλές λάθος επιλογές.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από την Μπέρσχοτ και δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο με τον Γιώργο Δώνη να τονίζει ότι ήταν λογικό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αλλά τόνισε ότι αυτό είναι λογικό όταν παίζουν τόσοι νέοι μαζί. Επίσης ο Δώνης αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Κολοβού, αλλά και στις μεταγραφές λέγοντας πως είναι μια διαδικασία που τη χειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, είχαμε λάθος επιλογές, λάθος πάσες. Δικαιολογείται όταν παίζουν τόσοι νέοι αλλά θέλαμε να τα δούμε αυτά τα παιδιά σε ένα φιλικό. Πολλές φορές είναι δύσκολο όταν είναι όλοι μαζί. Όταν έγιναν οι αλλαγές και πάλι είχαμε προβλήματα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς».

Για το ότι δεν είχε δημιουργία στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Αυτό θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων. Αν δεν είχαμε το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα χειριζόμασταν διαφορετικά αυτό το παιχνίδι. Είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα».

Για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έχει κάνει προετοιμασία είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας. Να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μια διαδικασία που τη χειρίζεται ο κ. Νταμπίζας ώστε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές. Οι διαπραγματεύσεις είναι μια διαδικασία που δεν ξέρουμε πόσες μέρες μπορεί να πάρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ