Βέργος: «Να δείξουμε έτοιμοι όταν πρέπει, στόχος ο πρωταθλητισμός»

Βέργος: «Να δείξουμε έτοιμοι όταν πρέπει, στόχος ο πρωταθλητισμός»

Ο Νίκος Βέργος μίλησε για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μπέρσχοτ, για το γκολ του, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν με το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους από την Μπέρσχοτ με 2-1, με τον Νίκο Βέργο να σκοράρει το μοναδικό τέρμα του τριφυλλιού με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova και εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των πρασίνων για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με χαροποιεί που σκοράρω εγώ αλλά το σημαντικό έιναι να έχουμε μια καλή προετοιμασία και να δείξουμε έτοιμοι όταν πρέπει. Είναι δύσκολο όταν είναι δυο ενδεκάδες διαφορετικές, όλοι μαζί παίξαμε πριν τρεις μέρες, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία και να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Για το αν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό φέτος ο Παναθηναϊκός: «Έτσι πιστεύω. Αυτό έχουμε θέσει ως στόχο και πρέπει να είναι και ο στόχος όλων των παιδιών».

Για τον ίδιο: «Να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ και τις συμμετοχές μου και ο προπονητής θα αποφασίσει το πότε θα παίζω και πότε όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ