Παναθηναϊκός: Αντίθετες πορείες για Βέργο, Καμπετσή

Παναθηναϊκός: Αντίθετες πορείες για Βέργο, Καμπετσή

Ο 23χρονος φορ ξεκίνησε καλά, αλλά ο δεύτερος ακόμα ψάχνει τον ρόλο του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη.

Οι έντεκα που τελείωσαν με τη Φέγενορντ ξεκίνησαν με τη Μπέρσχοτ για τον Παναθηναϊκό. Το εκπληκτικό είναι ότι οι εννέα αποτελούν προϊόν της Ακαδημίας του «τριφυλλιού» και οι άλλοι δύο της Ακαδημίας του αιωνίου αντιπάλου.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προηγούμενο καλοκαίρι τους Βέργο, Καμπετσή. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος είχε θητεύσει στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών και ήρθε, αφού είχε ένα πέρασμα από τη Ντόρτμουντ. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα ο Καμπετσής πήρε 20 ματς και συνολικά 817 λεπτά και ο Βέργος μόλις 4 και συνολικά 124 λεπτά. Είχαν φυσικά κι από τέσσερις συμμετοχές ο καθένας και στο κύπελλο.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο Βέργος έμοιαζε χαμένη υπόθεση… Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν τον συμπεριέλαβαν στη λίστα με όσους δεν υπολογίζονται. Δεν σημαίνει ότι με την ενίσχυση που θα υπάρξει είναι σίγουρος και στο τέλος δεν θα γίνει προσπάθεια δανεισμού, αλλά ο 23χρονος φορ στη φετινή προετοιμασία μπήκε φουριόζος. Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και στα δύο φιλικά και σκόραρε και στα δύο. Ένα τέρμα με τη Φέγενορντ και ένα με τη Μπέρσχοτ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Βέργος ανεβαίνει ψυχολογικά και δίνει μάχη να κερδίσει ό,τι μπορεί. Ακόμα και τη παραμονή του.

Ο Καμπετσής έχει παίξει επίσης και στα δύο φιλικά. Είχαμε αναφέρει ότι ο Δώνης τον προορίζει φέτος για εξτρέμ. Εκεί, όμως, ο ανταγωνισμός είναι ήδη μεγάλος και θα έρθει κι άλλος παίκτης. Υπάρχουν πιο μπροστά αυτή τη στιγμή για τις θέσεις στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβός και ακολουθούν Καμπετσής, Εμμανουηλίδης. Ο 20χρονος επιθετικός με τη Φέγενορντ έπαιξε αριστερά για μισή ώρα (στο 46’ μπήκαν οι Βέργος, Εμμανουηλίδης) και δεν μπόρεσε να φανεί. Δεν ήταν καθόλου εύκολο βέβαια με τις αλλαγές που είχαν γίνει.

Κόντρα στη Μπέρσχοτ, όμως, σίγουρα ο Δώνης θα ήθελε περισσότερα πράγματα. Πάλι δεν ήταν απλό αγωνιζόμενος με παιδιά της Ακαδημίας, αλλά επειδή έχει περισσότερες παραστάσεις θα μπορούσε να πάρει και περισσότερες πρωτοβουλίες. Δεν του βγήκε το παιχνίδι και προς το παρόν φαίνεται ότι θα πρέπει να δώσει μάχη με τις μεταγραφές που θα γίνουν, όχι μόνο για να παίξει, αλλά για να βρίσκεται και στην αποστολή για τα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ