«Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Νταμπό, συζητήσεις για τον τρόπο μεταγραφής»

«Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Νταμπό, συζητήσεις για τον τρόπο μεταγραφής»

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μπράιαν Νταμπό από τη Φιορεντίνα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι τον θέλουν δανεικό και όχι με κανονική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ένα γεμάτο σύνολο και να ψάχνει 1-2 «πινελιές». Η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς είναι να αποκτηθεί σίγουρα ένας κεντρικός μέσος που θα «γεμίσει» ακόμα περισσότερο τον άξονα και θα διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι για τον χώρο του κέντρου είναι ο Μπραϊάν Νταμπό, ο οποίος αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους «βιόλα».

Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών και απασχολεί τον Μαρτίνς, ο οποίος έχει αρκετά καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Ιταλών ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον αμυντικό μέσο της Φιορεντίνα, όμως δεν είναι ο μόνος, καθώς ο παίκτης βρίσκεται και στο μεταγραφιό στόχαστρο της Ναντ.

Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα κοστολογούν τον Νταμπό στα 3 εκατ. ευρώ, όμως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον αποκτήσει με δανεισμό και όχι με κανονική μεταγραφή. Αυτός είναι και ο λόγος που φέρεται να «κολλάει» προς το παρόν η περίπτωση του, αφού οι «βιόλα» από την πλευρά τους θέλουν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ οι ερυθρόλευκοι συζητούν μόνο για τον δανεισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί θεωρούν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο έναντι της Ναντ και δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις να κυλήσουν θετικά, εφόσον βρεθεί η φόρμουλα για τον τρόπο της μεταγραφής.

Ο Γάλλος μέσος, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει φέτος από την Φιορεντίνα, την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ, μοιράζοντας και 2 ασίστ, πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά. Στην ιταλική ομάδα μεταγράφηκε από τη Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι του 2018, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μονπελιέ και την Μπλάκμπερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ