«Μπηχτές» Κούγια για Δώνη και Νταμπίζα!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ σχολίασε τις δηλώσεις του Δώνη για τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την άσημη Μπέρσοτ και άφησε σαφείς αιχμές για το περσινό παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΟΦΗ και τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Ελληνας τεχνικός.


«Μπηχτές» Κούγια για Δώνη και Νταμπίζα! | to10.gr

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Δώνη εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Ελληνας τεχνικός μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την άσημη Μπέρσοτ (1-2) και επιτέθηκε στον έμπειρο προπονητή για τις επιλογές του στο περσινό παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΟΦΗ. Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ άφησε σαφείς αιχμές για τα όσα συνέβησαν στον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ και επιτέθηκε στον Γιώργο Δώνη για την απόφασή του να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με πολλές αλλαγές.

«Μου έκανε εντύπωση ότι είπε, ότι όταν παρατάσσεις μία ομάδα που ολόκληρη αποτελείται από νεαρούς παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί, τότε το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ καλό και είναι αναμενόμενο να έρθει η ήττα ακόμα και από μία μέτρια ομάδα Β΄ Εθνικής Βελγίου. Η ερώτηση μου στον Γιώργο Δώνη είναι μία: Αφού το γνωρίζεις αυτό, τότε γιατί το έκανες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, που κινδύνευε με υποβιβασμό η ΑΕΛ;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Οσον αφορά στον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, το «αφεντικό» των Βυσσινί τον χαρακτήρισε αγέλαστο και με ειρωνικό ύφος τόνισε ότι μόλις έρθει στην Λάρισα για το παιχνίδι των δύο ομάδων, θα τον τιμήσει με «μία πλακέτα για τα όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΛ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 

Διάβασα τις δικαιολογίες του Γιώργου Δώνη μετά την ήττα του ιστορικού Παναθηναϊκού από μία μέτρια ομάδα Β΄ Εθνικής από το Βέλγιο.

Μου έκανε εντύπωση ότι είπε, ότι όταν παρατάσσεις μία ομάδα που ολόκληρη αποτελείται από νεαρούς παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί, τότε το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ καλό και είναι αναμενόμενο να έρθει η ήττα ακόμα και από μία μέτρια ομάδα Β΄ Εθνικής Βελγίου.

Η ερώτηση μου στον Γιώργο Δώνη είναι μία:

Αφού το γνωρίζεις αυτό, τότε γιατί το έκανες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, που κινδύνευε με υποβιβασμό η ΑΕΛ;

Τι συζήτηση θα κάναμε σήμερα, εάν η ΑΕΛ δεν είχε κερδίσει μέσα στην μισητή εχθρό μας ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της οποίας έπαθε εγκεφαλικό γιατί τον κερδίσαμε και υποσχέθηκε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ (χωρίς ο Λαϊνης βεβαίως και ο Ασπρογέρακας να έχουν ακούσει τίποτα για τον φόνο) ότι θα μας ρίξει φέτος;

Δεν πειράζει κ. Δώνη σε σένα και τον αγέλαστο Νταμπίζα, όταν θα έλθετε στην Λάρισα, θα σας δώσουμε από μία πλακέτα για τα όσα έχετε προσφέρει στην ΑΕΛ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Να ξέρετε βεβαίως ότι εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τα καλά ούτε τα κακά, αλλά αν ήμασταν στην θέση του ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάσθηκε αντί για τον ΟΦΗ, θα είχατε κακά νομικά ξεμπερδέματα, παρά το ότι κατά την γνώμη μας, για αυτό το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί αυτεπαγγέλτως τόσο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσο και η Super League, αλλά κυρίως και ο κ. Βασιλειάδης.

Κατά σύμπτωση και η χθεσινή ήττα ήλθε όταν μπήκαν, αντί για τους αναπληρωματικούς που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί, κάποιοι βασικοί.

Το ίδιο είχε γίνει και στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.

Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι ποτέ στην ζωή μου με το στοίχημα και δεν γνωρίζω εάν και τα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναικού παίζονται αλλιώς, γιατί θα είχα τρελαθεί με αυτά τα αποτελέσματα, όπως τρελάθηκα και με το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3!!!!!

Άλλωστε με τον Κωνστάντο, ό,τι θέλετε κάνετε.

Ο Θεός και η ψυχή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο