Ο Κίτσιου έχει πέραση στην Τουρκία!

Ο Κίτσιου έχει πέραση στην Τουρκία!

Ο διεθνής μπακ ενημερώθηκε από τον ΠΑΟΚ ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ενδιαφέρθηκαν Ανκαραγκούτσου και Ντενιζλισπόρ.

Ο Στέλιος Κίτσιου δεν είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και γι’ αυτό δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα. Πέρυσι πήγε δανεικός από τον Ιανουάριο και μετά στην Ανκαραγκούτσου, είχε καλή παρουσία και γι’ αυτό οι Τούρκοι ενδιαφέρονται να τον κρατήσουν.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ έχει ενημερωθεί από τον Δικέφαλο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.  Η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του είναι η Ανκαραγκούτσου, η οποία επιθυμεί να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο η οικονομική κατάσταση στην τουρκική ομάδα βρίσκεται σε οριακό σημείο, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια απόκτησης του Κίτσιου από τον ΠΑΟΚ. Όμως νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως πρόσφατα η Ανκαραγκούτσου ξεκίνησε νέες διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο για τον παίκτη.

Σύμφωνα με άλλα τουρκικά δημοσιεύματα για τον Κίτσιου ενδιαφέρθηκε και η Ντενιζλίσπορ, κάτι που δείχνει ότι έχει ζήτηση στην Τουρκία!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ