«Τρέλα» στον κόσμο του Αρη: Φεύγουν τα εισιτήρια για την ΑΕ Λεμεσού

«Τρέλα» στον κόσμο του Αρη: Φεύγουν τα εισιτήρια για την ΑΕ Λεμεσού

Το «Κ. Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο την ερχόμενη Πέμπτη στο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Αρη, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΕ Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League, με τους οπαδούς της ομάδας να σχηματίζουν ουρές στην μπουτίκ του συλλόγου για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Οι χθεσινές εικόνες στην μπουτίκ στο Χαριλάου δείχνουν τη δίψα των φιλάθλων του Αρη για τη μεγάλη αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα, την οποία οι Κίτρινοι θα υποδεχθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτη (25/7).

Τα εννιά χρόνια που λείπει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από τα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι πολλά για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Αρης και άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο κόσμος στέκεται δίπλα στον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του και τους στηρίζει έμπρακτα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, με την ομάδα της συμπρωτεύουσας να έχει διαθέσει μέχρι στιγμής πάνω από 6.000 κάρτες για τη νέα σεζόν.

Εκτός από τα διαρκείας, καθημερινά φεύγουν εκατοντάδες εισιτήρια και για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕ Λεμεσού, με τους φιλάθλους του Αρη να ετοιμάζονται για μια ακόμα ευρωπαϊκή βραδιά. Το «Κ. Βικελίδης», λοιπόν, την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον κόσμο του Αρη να ετοιμάζει να μετατρέψει το γήπεδο σε «καμίνι»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ