«Ο Σαββίδης πίσω από τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ»

«Ο Σαββίδης πίσω από τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ»

Αφιέρωμα σε ΜΜΕ του εξωτερικού σημειώνει την τεράστια προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στην αναγέννηση του Δικέφαλου.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ιβάν Σαββίδης αναγέννησε τον ΠΑΟΚ μετά από το καλοκαίρι του 2012 όταν ανέλαβε την ομάδα.

Αποκορύφωμα της επιτυχίας του Δικέφαλου ήταν η περσινή κατάκτηση του νταμπλ και μάλιστα μένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα με το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της Α’ Εθνικής.

Το σάιτ «Neue Zürcher Zeitung» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Ιβάν Σαββίδης τονίζοντας ότι βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά στα πιο σημαντικά του σημεία το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Θεσσαλονίκη ήταν σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, το πιο ισχυρό κλαμπ του Βορρά, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μετά από λίγο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η κατάκτηση του νταμπλ, έκανε την περσινή σεζόν, την πιο πετυχημένη στην ιστορία της ομάδας και ήταν ίσως για πολλούς, η καλύτερη χρονιά στη ζωή τους!

Πίσω από αυτή την επιτυχία, είναι οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά πάνω από όλους, ο Ιβάν Σαββίδης. Από τη στιγμή που ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και τον έσωσε από τα χρέη, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη.

Επειδή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο κλαμπ και έχει κάνει πολύ ακριβές μεταγραφές. Την ίδια ώρα, το πιο γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, το «Μακεδονία Παλλάς», η «Σουρωτή» και πολλές άλλες επιχειρήσεις, είναι στα χέρια του. Ο Σαββίδης είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός επενδυτής της Θεσσαλονίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ