Παναθηναϊκός : Και η Πατσούκα για Τσάβες, επιβεβαιώνει για Ιντερνασιονάλ ο μάνατζερ του Μολέδο

Παναθηναϊκός : Και η Πατσούκα για Τσάβες, επιβεβαιώνει για Ιντερνασιονάλ ο μάνατζερ του Μολέδο

Η Πατσούκα έχει ψηλά στη λίστα της τον Αντρές Τσάβες και ερευνά την προοπτική απόκτησής του. Τα Χριστούγεννα θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Ροντρίγκο Μολέδο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Ο Παναθηναϊκός όπως είναι γνωστό επιθυμεί άμεσα χρήματα στα ταμεία του και ένας τρόπος είναι οι πωλήσεις παικτών. Τη δεδομένη στιγμή, οι Αντρές Τσάβες και Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων προκειμένου να πάρουν μεταγραφή.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ έχει καλή φήμη στη Νότιο Αμερική, με την Ταγέρες να έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει και η Πατσούκα από το Μεξικό έχοντας τον επιθετικό των πράσινων ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει δικό της.

Το σίγουρο είναι πως στις τάξεις του τριφυλλιού προσδοκούν την παραχώρηση του Τσάβες, καθώς Μπόκα Τζούνιορς και Μπάνφιλντ δεν έχουν πάρει τα χρήματα που δικαιούνται και ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από ένα ποσό που θα μπει στα ταμεία του. Μένει πλέον να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο ζήτημα.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Παναθηναϊκού, ο μάνατζέρ του, Ζίλμαρ Βελόζ, μίλησε στην ιστοσελίδα revistacolorada.com.br για το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ. Ο ατζέντης επιβεβαίωσε την πρόταση που έχει από τον βραζιλιάνικο σύλλογο, όμως ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του θα αποφασίσει για το μέλλον του κατά τη διάρκεια των εορτών.

Κατόπιν, ο Βελόζ αποκάλυψε ότι η περίπτωση του Μολέδο εξετάζεται και από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Οι περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο εκτιμούν ότι ο 30χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ