Κοντά στον Ρενέγια η Ξάνθη

Κοντά στον Ρενέγια η Ξάνθη

Έτοιμη να αποκτήσει τον 30χρονο επιθετικό Βιτσέντσο Ρενέγια είναι η Ξάνθη, κλείνοντας έτσι μία ακόμα τρύπα στο ρόστερ της.

Στην απόκτηση του 30χρονου Ιταλού επιθετικού Βιτσέντζο Ρενέγια προχωράει η Ξάνθη, κλείνοντας έτσι την επιθετική της γραμμή καθώς εκεί υπάρχουν ήδη Φοσέ και Γκαργκαλατζίδης.

Ο παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και στη συνέχεια να πάει στη Βουλγαρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ακριτικής ομάδας.

Ο Ιταλός έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τις Κάννες, ενώ αγωνίστηκε σε Λουγκάνο, Τζένοα, Γκρασχόπερς, Τσεζένα, Κόρντομπα. Το 2013 τον απέκτησε η Μπέτις, αλλά ουδέποτε αγωνίστηκε εκεί αφού δόθηκε δανεικός το 2013-2014 στη Λούγκο και στη συνέχεια στη Βαγιαδολίδ η οποία εν συνεχεία τον απέκτησε. Το 2016 άλλαξε ήπειρο καθώς δόθηκε δανεικός στο Μαϊάμι για 6 μήνες. Ένα μήνα μετά την επιστροφή του από Αμερική το Μαϊάμι τον απέκτησε και για ενάμιση χρόνο έμεινε στην αμερική. Στη συνέχεια πήγε στην Εξτρεμαδούρα ως ελεύθερος, ενώ τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε στην Καντίθ.

Στην Ξάνθη περιμένουν να τους προσφέρει με το ύψος και τη σωματοδομή του τον φορ περιοχής που αναζητούσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ