Στην Αθήνα ο Ζοάο Νούνιες

Στην Αθήνα ο Ζοάο Νούνιες

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Ζοάο Νούνιες, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού μετά τον νεαρό Κόναν, που αποτελεί επένδυση και φυσικά τον Δημήτρη Κολοβό, θα μεταβεί απευθείας για ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα πάει στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ αύριο ο παίκτης θα μπει και πάλι στο αεροπλάνο με προορισμό το Όστερμπεκ της Ολλανδίας προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

To Who is Who του Ζοάο Νούνιες

O 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, αλλά ποτέ δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, το 2008 έπαιξε στην Κ15 των Αετών της Λισαβόνας, το 2010 ανέβηκε στην Κ17, το 2012 προωθήθηκε στην Κ19 και το 2014 έπαιξε στην Μπενφίκα Β’. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Λέγκια Γκντανσκ, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια.

Πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τα χρώματα της Λέγκια έπαιξε συνολικά σε 82 ματς, έχοντας 1 ασίστ σε 5.967 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ζοάο Νούνιες είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ