Το «ευχαριστώ» του Κίτσιου στον ΠΑΟΚ (pic)

Το «ευχαριστώ» του Κίτσιου στον ΠΑΟΚ (pic)

Ο 25χρονος μπακ με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ο Στέλιος Κίτσιου αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, με τον 25χρονο μπακ να αποχωρεί από την οικογένεια του Δικεφάλου μετά από 12 χρόνια.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ανκαραγκουτσού, ο Κίτσιου ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του στην οποία δείχνει το σήμα του Δικεφάλου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε…εύχομαι μόνο επιτυχίες αντίστοιχες με την περσινή χρονιά γιατί πραγματικά το αξίζετε!».

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας η Ανκαραγκουτσού ανακοίνωσε και τυπικά τη μεταγραφή του Ελληνα αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Ο Κίτσιου με την ανάρτησή του στα social media έκλεισε οριστικά το «ασπρόμαυρο» κεφάλαιο και πλέον επικεντρώνεται στη νέα του ομάδα.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε..εύχομαι μόνο επιτυχίες αντίστοιχες με την περσινή χρόνια γιατί πραγματικά το αξίζετε.! @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelioskitsiou (@stelioskitsiou) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ