Αρης: Αγιασμός πριν την προπόνηση (pics)

Αρης: Αγιασμός πριν την προπόνηση (pics)

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΕ Λεμεσού (25/7) για τα προκριματικά του Europa League, με τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη με την κυπριακή ομάδα.

Οι Κίτρινοι το απόγευμα της Δευτέρας προπονήθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν, ευελπιστεί σε μία καλή χρονιά, με πρώτο και μεγάλο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Πριν από τη σημερινή προπόνηση έγινε Αγιασμός ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Δείτε τις εικόνα που κοινοποίησε η ΠΑΕ Άρης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ